Heeft u als vereniging of organisatie behoefte aan deskundigheidsbevordering?

Vanuit de gemeente Moerdijk wordt deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers, organisaties en verenigingen gestimuleerd. Er is budget vrijgemaakt in te spelen op de behoefte die er is onder deze doelgroepen.

Op basis van de behoefte aan deskundigheidsbevordering die er binnen verenigingen, organisaties en onder de vrijwilligers is, is er de mogelijkheid om hier in samenwerking met de vrijwilligerscentrale invulling aan te geven.

Heeft u behoefte aan meer kennis of een training over een bepaald onderwerp wat speelt binnen u vereniging of organisatie of binnen uw vrijwilligerswerk wat u doet?
Samen kijken we naar de behoefte die er is, zetten we deze behoefte aan kennis verder uit onder de andere verenigingen, organisaties en vrijwilligers en proberen we op deze manier gezamenlijk een invulling te geven aan de deskundigheidsbevordering die nodig is.

Dus heeft u actuele thema's war u meer van wilt weten, is er behoefte onder uw vrijwilligers voor meer informatie? neemt u contact op, en samen kijken we naar de mogelijkhedenklik hier voor een filmpje


Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Moerdijk

Kasteelweg 1
4761 BN Zevenbergen

Openingstijden vrijwilligerscentrale:
Donderdag 13.00 - 16.00 uur  spreekuur in het gemeentehuis Zevenbergen

T. 0168-331357
E. vwc-moerdijk@surplus.nl.

Spreekuren OnS Moerdijk:
Woensdag 10.00 - 12.00 uur Fendertshof, Fijnaart

Donderdag 13.00-16.00 uur Gemeentehuis, Zevenbergen

www.ons-moerdijk.nl